Friday, April 24, 2015

Det närmar sig......

Som vi har kämpat med vår uppsats! Redan om 2 veckor ska den lämnas in inför slutseminarium/ opponering. Efter det är inlämningsdatumet den 5 juni. Då skickar vi in den för rättning. Vi har fått lovord för antalet respondenter som har svarat på vår enkät, det är tydligen väldigt svart att få en hög svarsfrekvens på enkäter och både vår smågruppshandledare och storgruppshandledare tycker att det är berömvärd att vi har lyckats få en mer än hälften :)
 Annars jobbar vi på och ses nästan varje dag. Vi måste sitta ihop mer nu och kunna diskutera, sammanställa resultat och analys och andra delar tillsammans så det fungerar inte riktigt att sitta var för sig. I veckan har vi även suttit med en databehandlingsprogram för statistik som ingen av oss hade använt tidigare.  Vi hade egentligen kunnat hoppa över att använda detta programmet men kände att vi ville kunna svara att vi har gjort det, trots att vi anade att det inte skulle ge så mycket nytt till resultatet. 
Vi har iaf lärt oss en hel del under denna tiden! Både vi känner att vi ligger ganska bra till trots allt och vi har kört på ganska bra känner vi. Vi har haft deadlines och hållit de och lyckats hittills att ha ett bra och fungerande samarbete. Vi ska ha en handledning till innan den första inlämningsdatumet och ytterligare ett tillfälle innan uppsatsen åker in för examination. Det ska bli såååååååå j*kla skönt att ha klarat det och även om jag räknar med att få komplettera, så är det värsta över snart och jag är ett steg närmare mitt examen. Längtar. 
Men nu är det helg. Ikväll ska jag försöka läsa en bok eller kolla på en film och koppla bort huvudet helt. Imorgon kväll blir det utgång då det är Kulturnatt i stockholm och det kommer finnas mycket att se och gå på, ska bli kul!
Trevlig helg på er! 

1 comment: