Friday, May 2, 2014

1.a maj och långhelg

Vad en vecka har gått fort! Igår var det 1.a maj och en röd dag, så vi var hemma, det blev ingen brasa kvällen innan, det var kallt och dåligt väder så vi hoppade den. Vi har haft svärmor hemma hos oss ett par dagar sedan i måndags, och hon åkte hem tidigt imorse. Igår em/kväll var vi hos Malin & Tomas som bjöd på mumsiga tacos, dock blev det ingen sen kväll, för dem stackarna skulle upp och jobbar idag - styrkekramar till er! ;) 
Jag har haft en hel del plugg att göra under veckan, men har även haft tid att umgås med svärmor, vilket verkligen var trevligt :) Jag var i skolan och träffade gruppen i onsdags för att stämma av lite på vårt arbete och planera vidare. I vår grupp tycker vi alla att vi har världens tur som hamnade i en liten grupp och att alla är pålitliga, duktiga och verkligen drar sitt strå till stacken :-) Uppsatsarbete rullar vidare, bara ett par veckor kvar så  jag ska försöka sitta lite med den i helgen.
Idag har vi tagit det super lugnt. Det blev en tur till Tyresö för att hämta upp Aislynns kompis som ska vara här hela helgen och sedan vidare till Bauhaus för lite badrumsgrejer. Annars har vi inte gjort så mycket. Middag blev en Linas matkasse- recept i repris : medelhavsfrikadeller med feta ost i tomatsås och pasta. Sååååå himla gott! Nu tänker jag inte röra en fena på resten av kvällen, tjejerna sköter sig själva, så det blir nog lite serier och en film med den finaste killen i världen <3

No comments:

Post a Comment